Home O nama

O nama

Tvrtka Jim d.o.o. nastavlja tradiciju dugogodišnjeg, uspješnog bavljenja soboslikarskim i fasaderskim radovma obiteljskog obrta UKRAS koji je osnovan 1968. godine. Povećanje obima aktivnosti, prepoznavanje kvalitete i odgovornosti od strane Investitora i Partnera, zahtjevi konkurentskog tržišta inicirali su osnivanje tvrtke JIM d.o.o. koja nastavlja dugu tradiciju i kvalitetu obiteljskog obrta.

Tvrtka se bavi izvođenjem završnih radova u visokogradnji: žbukerskim radovima, fasaderskim radovima i soboslikarskim radovima.

JIM d.o.o. zapošljava i konstantno obučava i usavršava svoje djelatnike za primjenjivanje i ugradnju kvalitetnih materijala, sustava i tehnika vodećih proizvođača materijala.

Profesionalna radna snaga sa podrškom inježerskog kadra garantira kvalitetu, stručnost, optimalno trajanje radova i zadovoljstvo krajnjeg korisnika.

Garancija kvalitete i optimalne brzine je posjedovanje profesionalne moderne opreme, lakih sigurnih fasadnih skela, strojeva za gletanje i žbukanje te profesionalni alat.

Uspješna suradnja sa distributerima i proizvođačima svih vrhunskih materijala za ove vrste radova koji su dostupni na ovome tržištu omogućava stalni nadzor i potporu tehnologa i inženjera proizvođača materijala.

Tvrtka JIM d.o.o. je spremna preuzeti i završiti radove i na najzahtjevnim objektima i projektima.

U nadi uspješne suradnje zahvaljujemo Vam se na izdvojenom vremenu za kratko upoznavanje naše tvrtke.

 

Adresa: Franjevačka 90 Mostar 88000 BiH

tel +387 36 333 444

fax +387 36 333 445

Call Now Button